• 0
  • 0

Поръчка, доставка, връщане или замяна

Поръчката си може да направите през формата в сайта или като изпратите запитавне на посоченият във формата за контакт e-mail: info@lace-sands.com. За да можем да удовлетворим по-най добрия начин нуждите ви – посочете коректен телефон за връзка и адрес за доставка. Представител на фирмата ще се свърже с вас по телефона, за да потвърди поръчката ви и уточни подробностите по доставката. Доставката се извършва до 3 работни дни със Спиди. Безплатна доставка за поръчки над 100лв, 4,80 лв – за всички останали поръчки.

За да сте спокойни за това, което получавате – изпращаме всички поръчки с опция за преглед. Пробвайте поръчаните артикули на спокойствие в къщи, а не в офиса на куриера или притиснати от времето. Имате възможност да замените или върнете продукта в 7 дневен срок, за повече информация вижте условията за рекламация и замяна.

Връщане рекламации и замяна

Продукти приемаме за връщане и замяна в 7 дневен срок от извършената доставка. НЕ СЕ ПРИЕМА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА ДОЛНИ ЧАСТИ БЕЛЬО И ЧОРАПИ. Ако не можем да заменим продукта с друг подходящ, или желаете само връщане – заплатената от вас сума ще ви бъде възстановена в 7 дневен срок от получаването на продукта по посочена от вас банкова сметка. В този случай транспортните разходи са за сметка на клиента. Връщането на продукта е до адреса на магазина – София, Христо Белчев 4. Магазин Marc&Ansre, 0887 54 29 25. Молим, свържете се с нас, преди да върнете продукта.

За да удовлетворим искането  ви за замяна или връщане на продукта, той  трябва да е в оригиналната си опаковка, етикиран, без следи от носене, замърсяване или миризми.

Не приемаме рекламации за дефекти, произтекли от неправилно и несъобразено с инструкциите на производителя употребяване и третиране на продуктите.

При възникване на спор, който не можем да разрешим съвместно, можете да отнесете оплакването си към комисията за защита на потребителите – https://kzp.bg/elektronna-forma-za-podavane-na-zhalba-signal